1-9 nga 9 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S7 Edge Gold Platinum (32GB)

  -10%
  Samsung Galaxy S7 Edge Gold Platinum (32GB)
  • Open Box
  • Memorie RAM 4GB
  • Memorie e brëndshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Note8

  - 7%
  Samsung Galaxy Note8
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie RAM 6GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S8 (64GB)

  Samsung Galaxy S8  (64GB)
  • Wireless Starter Kit dhuratë
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Memorie RAM 4GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S8 + (64GB)

  Samsung Galaxy S8 +  (64GB)
  • Wireless Starter Kit dhuratë!
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Memorie RAM 4GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 7, Jet Black (128GB)

  - 15%
  iPhone 7, Jet Black (128GB)
  • Ekran 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Garancia 1 vit
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 7, Black (32GB)

  - 17%
  iPhone 7, Black (32GB)
  • Ekran 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Garancia 1 vit
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone X Gri Kozmike (256GB)

  - 5%
  iPhone X Gri Kozmike (256GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Memorie RAM 3GB
  • CPU Hexa-core 2.39 GHz
  • iOS 11.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone X Gri Kozmike (64GB)

  - 5%
  iPhone X Gri Kozmike (64GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Memorie RAM 3GB
  • CPU Hexa-core 2.39 GHz
  • iOS 11.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)

  -25%
  Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)
  • Open Box
  • Memorie RAM 4GB
  • Memorie e brëndshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu