Alcatel Pixi 3 4.5" 4G

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekran 4.5"

 • Kamera parësore 8MP

 • Memorie e brendshme: 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Alcatel Pixi 3 4.5" 4G
 • Alcatel Pixi 3 4.5" 4G
  Çmimi përfshin TVSH
 • 6700 00 Lekë

 • 5000 00 Lekë

 • Sasi e limituar