PAKETA ALL INCLUSIVE

Mirë se vini në Shqipëri!

Shijoni çdo moment me PAKETEN E RE ALL INCLUSIVE!

 

15GB Internet
5GB SOCIAL+CHAT
500 MIN Kombëtare
10 MIN Ndërkombëtare**
100 SMS
Kombëtare/Ndërkombëtare
 

 NUMËR FALAS!
 

VETËM 1,500 LEKË!

 

Vlefshmëria e paketës 3 JAVË.

Ju mund të përdorni numrin tuaj të ri për të riaktivizuar ALL INCLUSIVE PACK ose çdo paketë tjetër Telekom me parapagesë! 

Kërkoni të aktivizoni paketë? Kliko këtu dhe aktivizo online paketën All Inclusive. 

 

Përfito edhe 10GB BONUS! Shkarko aplikacionin MY TELEKOM dhe regjistrohu!


*Facebook, Instagram, Facebook Messenger, WhatsApp, Message+

** Minutat Ndërkombëtare janë të vlefshme drejt: Greqi, Itali, Gjermani, Rumani, Austri, Bullgari, Suedi, Poloni, Norvegji, Kinë, Slloveni, Francë, SHBA, Kanada, Angli, Turqi, Zvicër, Belgjikë, Hollandë, Spanjë, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal i Zi, Kroaci, Çeki, Danimarkë, Irlandë, Luksemburg, Hungari.