1-5 nga 5 pajisje

Pajisje
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Fitness Tracker Mi Band 2

  Fitness Tracker Mi Band 2
  • Ekrani 0.42"
  • Bluetooth 4.0 BLE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • My Pet

  My Pet
  • Monitorim në kohë reale
  • Rezistent ndaj pluhurit dhe ujit
  • Bateri që reziston 120 orë
  Shiko më tepër detaje...
 • Samsung Galaxy S8 Wireless Kit

  Samsung Galaxy S8 Wireless Kit
  • Karikues Wireless
  • Mbrojtëse telefoni
  • Xham mbrojtes
  Shiko më tepër detaje...
 • Samsung Galaxy S8 + Wireless Kit

  Samsung Galaxy S8 + Wireless Kit
  • Karikues Wireless
  • Mrojtëse telefoni
  • Xham mbrojtës
  Shiko më tepër detaje...
 • Fitness Tracker Mi Band 3

  Fitness Tracker Mi Band 3
  • Ekrani 0.78"
  • Bluetooth 4.2 BLE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu