Ndani çastet në çdo moment, në mënyrë PRIVATE, TË SIGURT dhe PA REKLAMA.

Aplikacioni One Family, vendi që ju ndihmon të organizoni jetën e familjes tuaj dhe të ndani momentet më të bukura me ata që doni më shumë.

VENDNDODHJE NË KOHË REALE

Shikoni vendndodhjen e familjarëve tuaj në çdo moment.

 

NJOFTIME NGA ZONA E SIGURISË

Njoftohuni kur anetarët e familjes tuaj arrijnë ose largohen nga një vend i caktuar.

 

HAPËSIRË EKSTRA

Përfitoni deri 20 herë më shumë hapësirë dhe ruani çdo moment të çmuar të familjes tuaj.

 

MESAZH ZANOR DHE ME VIDEO

Ndani foto, audio dhe video falas për ta bërë komunikimin tuaj më emocionues.

 

Bëhuni premium dhe përfitoni funksionalitete ekzkluzive

I thjeshtë

 • Pa reklama
 • Hapësirë 100MB
 • Vendndodhje manuale
 • Vendndodhje në kohë reale
 • Njoftime për zonën e sigurisë
 • Ngarkoni video
 • Foto HD
 • Mesazhe zanore

PREMIUM

 • Pa reklama
 • Hapësirë 2GB
 • Vendndodhje manuale
 • Vendndodhje në kohë reale
 • Njoftime për zonën e sigurisë
 • Ngarkoni video
 • Foto HD
 • Mesazhe zanore

MERR VERSIONIN PREMIUM

30 ditët e para FALAS!

Kliko në butonin më poshtë.

Abonohu në Premium

Duhet të shkarkoni aplikacionin vetëm nga linku i cili do të vijë me email në përfundimin e procesit.

Versioni premium kushton 100 lekë në muaj pas muajit të pare. Rinovimi bëhet automatikisht çdo muaj për 6 muaj.

Tani me One Family përfitoni 10% ulje. Kliko këtu për të mësuar më shumë.

Ju mund të anulloni në çdo moment abonimin duke u loguar këtu dhe duke zgjedhur MBYLL SHËRBIMIN.

Aktivizimin dhe anullimin mund ta kryeni edhe në çdo dyqan Telekom.