NUMËR I RI TELEKOM

Telekom Albania ofron dy mundësi për pajisje me kartë Telekom:

1) Një numër i ri Telekom i cili kushton 500 Lekë (me TVSH) dhe përmban 300 Lekë kohë fillestare komunikimi.

Bashkohuni me TELEKOM dhe përfitoni:

 

2) Një numër i ri Telekom i cili kushton 100 Lekë (me TVSH). Karta e re SIM duhet të regjistrohet duke u shoqëruar me aktivizimin e një prej paketave standarde me parapagesë: Medium, Large, XLarge, Electronic Beats, More, Basic, Pro, AdvanceKlienti duhet të rimbushë paraprakisht kartën e tij për aktivizimin e kësaj pakete.


Bashkohuni me TELEKOM dhe përfitoni:

*të vlefshme për 14 ditë.

** të vlefshme për 4 javë

 

Kur bashkohesh me TELEKOM përfiton:

Ju mund të vizitoni një nga dyqanet Telekom për të kryer proçedurën përkatëse. Mos harroni të keni mjetin tuaj të identifikimit me vete.


Përfito 10GB me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin My Telekom 
Shkarko dhe regjistrohu tani.