1-2 nga 2 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy Note 10+

  Samsung Galaxy Note 10+
  • Kamera 16MP, depth vision
  • Ekrani 6.8"
  • Memorie e brendshme 256GB
  • Memorie RAM 12GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 124900 00 Lekë

  • 119900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy Note 10

  Samsung Galaxy Note 10
  • Kamera 16MP, triple
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie e brendshme 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu