Përdorimi i aplikacionit My Telekom

Ju mund të rimbushni numrin tuaj apo të aktivizoni paketa nga
aplikacioni My Telekom vetëm me disa hapa të thjeshtë.

Ndiqni Udhëzimet për


Regjistrim

Klikoni këtu për të mësuar si të regjistroheni në aplikacionin My Telekom

1

Shkarkoni Applikacionin në App Store ose Play Store

App Store

Play Store

2

Ndiqni hapat për tu regjistruar dhe përfitoni deri në 11GB Internet

1

Klikoni ikonën e My Telekom në telefonin tuaj.

2

Pranoni Termat & Kushtet

3

Ju mund të regjistroheni duke zgjedhur "Krijo një llogari të re" ose "Hyr me Facebook"

Regjistrim nëpërmjet Krijo një llogari të re

1

Klikoni Krijo një llogari të re

2

Vendosni numrin e telefonit dhe klikoni Dërgo Fjalëkalimin

3

Kodi i ardhur me SMS do të plotësohet automatiksht, klikoni Vazhdo

4

Pasi të vendosni një Fjalëkalim*, klikoni Krijo Fjalëkalimin. *Fjalëkalimi duhet të ketë të paktën 8 karaktere, nga të cilat një shkronjë të madhe, një numër dhe një nga simbolet %@#$%^&*()+

5

Pasi të vendosni fjalëkalimin ju do të hyni automatikisht në My Telekom.

Regjistrim me Facebook

1

Klikoni Hyr me Facebook

2

Klikoni Continue as (Emri juaj i Facebook)

3

Klikoni Regjistrohu tani

4

Vendosni numrin e telefonit dhe klikoni Dërgo Fjalëkalimin

5

Kodi i ardhur me SMS do të plotësohet automatiksht, klikoni Vazhdo

6

Pasi të klikoni Vazhdo ju do të hyni automatikisht në My Telekom.


Rimbushja

Klikoni këtu për të mësuar si të regjistroheni në aplikacionin My Telekom

Ju mund të rimbushni numrin tuaj ose të dikujt tjetër duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

Fitoni 3GB për rimbushje 500-899 Lekë dhe 11GB për rimbushje mbi 900 Lekë

1

Hyni në aplikacionin My Telekom dhe klikoni ikonën e Rimbushjes në Faqen Kryesore ose në menunë e aplikacionit zgjidhni Rimbushje.

2

Zgjidhni numrin Telekom për të cilin do të bëni rimbushjen dhe klikoni Vazhdo

3

Zgjidhni një nga vlerat e rimbushjes, vendosni vlerën që dëshironi, ose përdorni kartën rimbushëse dhe klikoni Rimbush

4

Paguani me çdo kartë bankare ose zgjidhni një nga kartat e përdorura më parë. Ju mund të ruani deri në 2 karta bankare.

5

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare. Plotësoni të dhënat e kartës bankare. Numrin e kartës dhe datën e skadencës e gjeni në pjesën ballore të kartës. Kodin CVC e gjeni në pjesën e pasme të kartës

Ju sapo rimbushët me sukses!


Aktivizo Paketa

Klikoni këtu për të mësuar si të regjistroheni në aplikacionin My Telekom

Ju mund të aktivizoni Paketa duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

1

Hyni në aplikacionin My Telekom dhe klikoni ikonën e Paketa në Faqen Kryesore ose klikoni Paketa në menunë e aplikacionit.

2

Klikoni Aktivizo në paketën që dëshironi dhe konfirmoni aktivizimin

3

Paketa është aktivizuar pas njoftimit të aplikacionit “Paketa e zgjedhur u aktivizua me sukses”

Ju sapo aktivizuat paketën me sukses!


Pagesa & Fatura

Klikoni këtu për të mësuar si të regjistroheni në aplikacionin My Telekom

Ju mund të paguani fatura duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

1

Hyni në aplikacionin My Telekom dhe klikoni butonin Fatura të papaguara në faqen kryesore ose në menunë e aplikacionit klikoni Fatura

2

Zgjidhni faturën që dëshironi të paguani dhe klikoni butonin Paguaj tani
Ju gjithashtu mund të shkarkoni faturat tuaja

3

Paguani me çdo kartë bankare ose zgjidhni një nga kartat e përdorura më parë. Ju mund të ruani deri në 2 karta bankare.

4

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare. Plotësoni të dhënat e kartës bankare. Numrin e kartës dhe datën e skadencës e gjeni në pjesën ballore të kartës. Kodin CVC e gjeni në pjesën e pasme të kartës

Ju sapo paguat faturën me sukses!