Udhëzues Përdorimi

​TELEKOM ALBANIA, PJESË E DEUTSCHE TELEKOM GROUP, JU MIRËPRET NË RRJETIN 4G MË TË GJERË NË EVROPË!

Në faqet në vazhdim do të gjeni më shumë informacion mbi ofertat, shërbimet dhe mundësitë e kartës tuaj SIM.

 

1. Kartë SIM DATA

2. Kartë SIM me parapagesë

3. Kartë SIM me kontratë