Mirësevini në ekranet e mëdha.

Super Retina në dy madhësi - duke përfshirë ekranin më të madh ndonjëherë në një iPhone! Face ID edhe më e shpejtë. Chip-i më i fuqishëm dhe më inteligjent në një smartphone. Një sistem dual-kamera novator. iPhone Xs është çdo gjë që dashuroni nga një iPhone. E çuar në ekstrem.

Bli tani

Super Retina. E madhe dhe më e madhe. Ekrani OLED i prodhuar enkas për iPhone Xs përcjell ngjyrat më të përpikta në industri, HDR dhe të zeza të vërteta. iPhone Xs Max ka ekranin më të madh të prodhuar nga Apple në një iPhone

iPhone Xs Max
Ekran 6.1"1

iPhone Xs
Ekran 5.8"1

Ekrani All-Screen bën të gjithë diferencën. Shikoni sa shumë hapësirë keni për të bërë çdo gjë që doni.

iPhone Xs Max

iPhone 8 Plus

iPhone Xs

iPhone 8 Plus

Materiale të jashtëzakonshme. Xhami më rezistent në një smartphone. Një ngjyrë e re Gold, e arritur me një procesim të nivelit atomik. Kapak inoksi i nivelit kirurgjikal me preçizion makinerie. Një nivel i ri i rezistencës ndaj ujit dhe pluhurit.

Inoks i gradës kirurgjikale.
Apple përdor materiale të krijuara enkas për këtë produkt të cilat bëjnë të mundur këto tre ngjyra.

Procedura e ngjyrave PVD.
Ngjyra Gold dhe Gri Kozmike përdorin një depozitim avulli fizik të avancuar në inoks për të plotësuar bukurinë e ngjyrave dhe reflektimit të xhamit.

Karikim Wireless
Xhami i pasëm lejon iPhone Xs të karikohet lehtësisht dhe pa fishë. Karikohet më shpejt sesa iPhone X.

Face ID e avancuar
Siguria është e thjeshtë kur fytyra juaj është fjalëkalimi juaj. Ju mund ta zhbllokoni iPhone-in tuaj dhe të hapni aplikacione, llogari dhe më shumë, vetëm me një shikim. Ky është verifikimi i fytyrës më i sigurt në një smartphone. Dhe tani është akoma më e shpejtë.

A12 Bionic inteligjent
Ky është chip-i më i zgjuari dhe më i fuqishëm në një smartphone, me gjeneratën e re të Apple, Motorri Neural. Për eksperienca reale të mrekullueshme. Kontroll në thellësi të pabesueshme. Shpejtësi dhe rrjedhshmëri në çdo gjë që bën.

Deri në50% performancë grafike më të shpejtë.

Motorri Neuralme 8 bërthama

Deri në 50% konsum energjie më të ulët në bërthamat e efiçensës

Procesor Procesor i sinjaleve të imazheve.

Bërthamat e performances deri 15% më të shpejta

Kontroll i performancës i avancuar.

Sistem dual-camera i një niveli tjetër.
Kamera më e famshme në botë po sjell një epokë të re të fotografisë. Ku një sensor novator bashkëpunon me ISP dhe Motorrin Neural për të krijuar fotografi si kurrë më parë.

Smart HDR
Kornizat sekondare të reja, një sensor më i shpejtë, dhe chip-i A12 Bionic sjellin më shumë theksim dhe detaje të hijeve në foto.

Pixel-a më të mëdhenj dhe më të thellë.
Një sensor krijon ndjeshmëri më të mirë të imazhit, përpikëri më të madhe në ngjyra dhe zvogëlon papastërtitë në shkrepje me ndriçim të ulët.

Efekti bokeh i përforcuar
Fotografitë në Opsionin Portret duken akoma më profesionale falë mjegullimit të sfondit të sofistikuar.

Kontroll i ri i thellësisë.
Tani mund të modifikoni thellësinë e fushës në portrete edhe pasi e keni shkrepur fotografinë.

Kamera e pasme dual 12MP

f / 1.8lente me kënd të gjerë

Opsioni Portret me kontroll thellësie

f / 1.8lente telefoto

Video 4k deri në 60fps.

Sensor 2 herë më të shpejtë për Smart HDR në fotot e tua

Kamera TrueDepth

f / 2.2lente me kënd të gjerë

Video HD 1080p deri në 60fps

Opsioni Portret me kontroll thellësie

Dhe kjo. iPhone Xs përcjell Wireless me ultra-shpejtësi për shkarkime super të shpejta. Me një memorie prej 512 GB, duke e kthyer në iPhone-in me kapacitetin më të madh.

Asnjë smartphone tjetër nuk është si iPhone. Çdo opsion që i vendoset iPhone e bën atë që të jetë më i veçantë. Nga mënyra si prodhohet, nga mënyra sesi siguria dhe privacia janë krijuar që në fillimet e tij, deri te përgjegjësia e Apple për ta recikluar.

1 Ekrani ka cepa të rrumbullakët të cilat ndjekin një dizajn të harkuar, dhe këto cepa janë brënda një drejtkëndëshi standard. E matur si një prerje drejtkëndëshe standarde, ekrani është 5.85 inç (iPhone Xs) dhe 6.46 inç (iPhone Xs Max) diagonalisht.
Pjesa e dukshme e ekranit është më e vogël.

2 iPhone Xs dhe iPhone Xs Max janë rezistent ndaj sperkatjeve, ujit dhe pluhurit dhe janë testuar në kushte laboratorike me një vlerësim nga IP68 nën IEC standard 60529 (thellësia maksimale prej 2 metrash dhe koha 30 minuta). Rezistenca ndaj spërkatjes, pluhurit dhe ujit nuk është e përhershme dhe rezistenca mund të ulet si rezultat i përdorimit. Mos provoni të karikoni një iPhone të lagur. Referohuni tek manuali i përdorimit për instruksionet e pastrimit dhe tharjes. Dëmet nga lëngjet nuk përfshihen në garanci.

3 Karikuesi pa fishë Qi shitet më vete.

4 I krahasuar me A11 Bionic

5. Një plan tarifor është i domosdoshëm. LTE është i disponueshëm në tregje të zgjedhura dhe në operatorë të zgjedhur. Shpejtësitë janë në varësi të një xhiroje teorike dhe ndryshojnë në varësi të kushteve të vendit dhe operatorit. Për më shumë detaje mbi suportin e LTE, kontaktoni operatorin tuaj dhe shikoni www.apple.com/iphone/LTE
Disa shërbime mund të jenë të padisponueshme për disa shtete ose zona.