1-4 nga 4 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone 8 Gri Kozmike (64GB)

  - 7%
  iPhone 8 Gri Kozmike (64GB)
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 4.7"
  • RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 8 Plus Gri Kozmike (256GB)

  - 7%
  iPhone 8 Plus Gri Kozmike (256GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Ekrani 5.5"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 8 Plus Gri Kozmike (64GB)

  - 7%
  iPhone 8 Plus Gri Kozmike (64GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Ekrani 5.5"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 8 Gri Kozmike (256GB)

  - 7%
  iPhone 8 Gri Kozmike (256GB)
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 4.7"
  • RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu