iPhone 7 përmirëson në mënyrë dramatike aspektet më të rëndësishme të eksperiencës me iPhone.

Tashmë sjell një sistem kamerash të ri më të përparuar. Jetëgjatësi baterie dhe performanca më e mirë që iPhone ka pasur ndonjëherë.

Altoparlantë të fuqishëm stereo. Ekran më të shndritshëm dhe me ngjyra më të gjalla të iPhone.

Rezistent ndaj ujit dhe lagieve. Dhe është po aq i fuqishëm sa edhe duket.

Ky është iPhone 7!

Bli tani
Dizenjo
Një shi risish!
Ngjyra të reja:
I zi dhe i zi mat2
Rezistent ndaj ujit
dhe lagieve1
Buton i ri
Home
Kamera iPhone 7
Një kamera totalisht e re
futet në lojë.
Kamera
12 MP
Stabilizim i
imazhit optik
Videokamera HD 7MP
për FaceTime
Flash True Tone
Quad LED
Kamera iPhone 7 Plus
Dy kamera që fotografojnë si një e vetme.
Kamera 12MP për foto
me kënd të gjerë dhe telefoto
Zmadhim optik 2x
Zmadhim dixhital deri në 10x
Ekran me Retinë HD
Ekrani iPhone me më shumë
ndriçim dhe ngjyra deri më tani.
Gamë e gjerë ngjyrash
25% më i shndrritshëm
3D Touch
A10 Fusion
Çipi më i fuqishëm
që një smartphone ka pasur ndonjëherë.
2x më i shpejtë
se iPhone 6
Jetëgjatësia e baterisë
më e gjatë se çdo iPhone tjetër
Audio
iPhone. Tashmë stereo
Sistem
audio stereo i ri
Volum 2x më të lartë
se iPhone 6s
Kufje me
fishë Lightening
Paraqesim
AirPods
Wi-Fi dhe Data
LTE ultra i shpejtë
me shërbimin roaming më të mirë në botë3.
450Mbps LTE 3x më
të shpejtë se iPhone 6
LTE deri në
25 breza vale
Software
iOS 10.
Ajo çka e bën iPhone unik.
AirPods
Wireless. Të lehta. Magjike.
  • 1 iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus janë kundër lagies, ujit dhe pluhurit dhe janë testuar nën kushte laboratorike të kontrolluara me një renditje prej IP67 nën standardin IEC 60529. Rezistenca ndaj lagies, ujit apo pluhurit nuk janë kushte të përherëshme dhe rezistenca mund të ulet si rezultat i përdorimit. Mos tentoni të karikoni një iPhone të lagur. Referojuni udhëzuesit për udhëzime rreth pastrimit dhe tharjes. Dëmtime të shkaktuara nga lëngje nuk mbulohen nga garancia.
  • 2 iPhone 7 dhe iphone 7 Plus në ngjyrë të zezë mat janë të disponueshëm në 128GB dhe 256GB.
  • 3 Duhet të keni të aktivizuar një plan Data. Konsultohuni me operatorin tuaj për detaje. Shpejtësia është në varësi të rrjetit.