1-3 nga 3 lista e iphone 11

Lista e iPhone 11
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)

  iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)
  • Triple Kamera 12MP
  • Kamera dytësore Dual
  • Ekrani 5.8"
  • RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 11 i zi (64GB)

  iPhone 11 i zi (64GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 11 Pro Max Gri Kozmike (64GB)

  iPhone 11 Pro Max Gri Kozmike (64GB)
  • Triple Kamera 12MP
  • Ekrani 6.5"
  • RAM 4GB
  • Kamera dytësore Dual
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu