1-7 nga 7 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone XR i bardhë (64GB)

  iPhone XR i bardhë (64GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone XS gri kozmike (512GB)

  iPhone XS gri kozmike (512GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Dual Kamera 12MP
  • Ekrani 5.8"
  • RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 188900 00 Lekë

  • 179450 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • iPhone XS Max gri kozmike (64GB)

  iPhone XS Max gri kozmike (64GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 6.5"
  • RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 152900 00 Lekë

  • 143900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • iPhone XR i zi (256GB)

  iPhone XR i zi (256GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone XR i kuq (64GB)

  iPhone XR i kuq (64GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone XR i kuq (256GB)

  iPhone XR i kuq (256GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 124900 00 Lekë

  • 118650 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • iPhone XS gri kozmike (256GB)

  iPhone XS gri kozmike (256GB)
  • Garanci e përjetshme
  • Dual Kamera 12MP
  • Ekrani 5.8"
  • RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu