1-2 nga 2 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone X Gri Kozmike (64GB)

  - 5%
  iPhone X Gri Kozmike (64GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Memorie RAM 3GB
  • CPU Hexa-core 2.39 GHz
  • iOS 11.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone X Gri Kozmike (256GB)

  - 5%
  iPhone X Gri Kozmike (256GB)
  • Dual Kamera 12MP
  • Memorie RAM 3GB
  • CPU Hexa-core 2.39 GHz
  • iOS 11.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu