iPhone që prisnit.
Me çmim të papritur.

iPhone SE sjell procesorin më të fuqishëm të Apple,
në madhësinë më të preferuar të iPhone-ve,
me çmimin më të mirë.

Sikur të mos mjaftojë, Telekom e mundëson me ulje
deri në 5,500 Lekë nëse kalon në Planet UP!

Dizajni

Totalisht
i mahnitshëm.

Ekran brilant me retinë 4.7 inch. Shpejtësi dhe
siguri përmes prekjes identifikuese. Rezistent
ndaj ujit deri në 1 metër, për 30 minuta. Të
gjitha në një dizajn të hollë dhe plot dritë.

Ekran brilant me retinë 4.7 inch. Shpejtësi dhe siguri përmes prekjes identifikuese. Rezistent ndaj ujit deri në 1 metër, për 30 minuta. Të gjitha në një dizajn të hollë dhe plot dritë.

Performanca

Ka chip-in e
iPhone 11 dhe nuk
ka frikë ta përdorë.

A13 Bionic është chip-i më i fuqishëm që një
smartphone ka parë. Hap aplikacione, luaj
lojëra dhe bëj gjithçka me shpejtësinë e
dritës.

Kamera

Buzëqesh, je në
modalitet Portrait.

Sistemi i avancuar i kamerës me A13 Bionic,
aktivizon modalitetin Portrait, duke u fokusuar
tek subjekti edhe kur bëhet fjalë për selfies.

Video

Rezolucion shumë,
shumë, shumë
i lartë

Rezolucion shumë,
shumë, shumë i lartë

Video 4K do të thotë katër herë më shumë
detaje, në cilësi Full HD. Gjithashtu,
QuickTake të lejon të regjistrosh video në
modalitetin foto, thjesht duke mbajtur shtypur
butonin.

Bateri

Më shumë
episode,
me një karikim

Më shumë episode,
me një karikim

Seriali nuk duhet ndalur!
Ndaj iPhone SE të lejon të shohësh
deri në 13 orë video, me një karikim
të vetëm.

Seriali nuk duhet ndalur!
Ndaj iPhone SE të lejon të shohësh deri në 13 orë video, me një karikim të vetëm.

Privatësia

Privatësia është
përmirësuar.

Produktet Apple janë krijuar për të mbrojtur
privatësinë dhe të mundësojnë kontroll mbi
informacionet e tua. Nuk ka qenë gjithmonë
kaq e thjeshtë por ky është inovacioni në të
cilin Apple beson.

Produktet Apple janë krijuar për të mbrojtur privatësinë dhe të mundësojnë kontroll mbi informacionet e tua. Nuk ka qenë gjithmonë kaq e thjeshtë por ky është inovacioni në të cilin Apple beson.

Akoma më shumë gjëra fantastike

Tonalitet i vërtet

Përshtatje dinamike e ekranit
që imazhi të ngjajë sa më
natyral për syrin.

Prekje e stimuluar

Mbaj shtypur një nga ikonat
dhe përmes një dridhjeje të
lehtë do të ndjesh sikur po
prek një buton real.

Eksperiencë reale

Përdor aplikacionet më të fundit
AR që të lejojnë të masësh
objekte në përmasa reale,
hartën e yjësive dhe shumë
më tepër.

Regjistrim i audios stereo

iPhone SE regjistron video në
stereo për të krijuar një tingull
po aq tërheqës sa imazhi.

Wi-Fi dhe Internet më i shpejtë

Wi-Fi 6 dhe Gigabit-class LTE
kanë shpejtësi mahnitëse, edhe
nëse jeni duke lundruar përmes
Wi-Fi ose rrjetit të celularit.

Shpërndaj muzikë

Së bashku me miqtë, mund të
dëgjoni të njëjtën listë muzikore,
duke lidhur AirPods dhe kufjet
Beats në të njëjtin iPhone.

SIM i dyfishtë për
të dy numrat e tu.

SIM i dyfishtë me eSIM të lejon
të kesh akses në numrin e
punës dhe në atë personal.

Karikim super i shpejtë

Karikuesi i iPhone SE ka fuqinë ta çojë baterinë nga 0 në 50% për vetëm 30 minuta. (shitet veçmas).

Akoma më shumë gjëra fantastike

Tonalitet i vërtet

Përshtatje dinamike e ekranit që imazhi të ngjajë sa më natyral për syrin.

Prekje e stimuluar

Mbaj shtypur një nga ikonat dhe përmes një dridhjeje të lehtë do të ndjesh sikur po prek një buton real.

Eksperiencë reale

Përdor aplikacionet më të fundit AR që të lejojnë të masësh objekte në përmasa reale, hartën e yjësive dhe shumë më tepër.

Regjistrim i audios stereo

iPhone SE regjistron video në stereo për të krijuar një tingull po aq tërheqës sa imazhi.

Wi-Fi dhe Internet më i shpejtë

Wi-Fi 6 dhe Gigabit-class LTE kanë shpejtësi mahnitëse, edhe nëse jeni duke lundruar përmes Wi-Fi ose rrjetit të celularit.

Shpërndaj muzikë

Së bashku me miqtë, mund të dëgjoni të njëjtën listë muzikore, duke lidhur AirPods dhe kufjet Beats në të njëjtin iPhone.

SIM i dyfishtë për të dy numrat e tu.

SIM i dyfishtë me eSIM të lejon të kesh akses në numrin e punës dhe në atë personal.

Karikim super i shpejtë

Karikuesi i iPhone SE ka fuqinë ta çojë baterinë nga 0 në 50% për vetëm 30 minuta. (shitet veçmas).