MOBILE BROADBAND ME PARAPAGESË

Rrjeti Telekom 4G ju mundëson të jeni gjithmonë në lidhje edhe nga Tableti, Laptopi ose PC juaj kudo ku jeni me shërbimin Telekom Mobile Broadband.

-----------------------------
INTERNET NË TABLET

Përjetoni shpejtësinë ekstreme të rrjetit 4G në Tablet:

PAKETA START DATA SIM:
Telekom Data SIM 4G                                           + 1 MUAJ internet x 4GB           vetëm 890 lekë

Përdorimi:
Vendosni kartën Data SIM në tabletin tuaj. Për të përfituar shpejtësi 4G ju duhet të keni një tablet që e mbështet këtë teknologji. Klikoni këtu për të parë tabletat që mund të gjeni në dyqanet Telekom. Ju mund të përdorni kartën Data SIM edhe për Laptop ose PC në rast se dispononi një USB modem të përshtatshëm.

------------------------------
INTERNET NË LAPTOP DHE PC

Për internet super të shpejtë në laptopin ose PC tuaj, kudo ku jeni zgjidhni një nga pajisjet Telekom USB ModemGjithashtu ju përfitoni edhe 3 muaj FALAS.

USB Modem 4G:

përfshirë 3 MUAJ internet  x 4GB në muaj                  Shpejtësia maksimale 150 Mbps                               vetëm 3,900 lekë

USB Modem 3G:

përfshirë 3 MUAJ internet  x 3GB në muaj                  Shpejtësia maksimale 21 Mbps                               vetëm 2,500 lekë

Shikoni të dhënat e plota të modem këtu.

Çdo model USB Modem përmban edhe kartën Telekom Data SIM.


---------------------------
PAKETA MUJORE ME PARAPAGESË

Nëse dispononi një Data SIM ose USB Modem, ju mund të aktivizoni edhe një nga paketat mujore si më poshtë.

PAKETA XTRA DATA MUJORE:                                      2GB internet                               vetëm 490 lekë
PAKETA XTRA DATA MUJORE PLUS:                           4GB internet                               vetëm 790 lekë

Aktivizimi:

- Në çdo dyqan Telekom.
- Me SMS (nëse keni kredit në llogari):            SMS tek 142 me tekst MBB2 pë paketën 2GB dhe MBB4 pë paketën 4GB
- Kontrolli i MB të mbetura si më poshtë                                    

     SMS tek 142 me tekst BA3G3 për paketën që përfshin USB Modem 3G

     SMS tek 142 me tekst BA4G3 për paketën që përfshin USB Modem 4G

     SMS tek 142 me tekst BAMBB2 për paketën XTRA DATA MUJORE

     SMS tek 142 me tekst BAMBB4 për paketën XTRA DATA MUJORE PLUS


RIMBUSHJA E LLOGARISË

Për të aktivizuar paketat ose përdorur internetin Mobile Broadband me Parapagesë ju do të duhet të rimbushni kartën tuaj. Rimbushja mund të kryhet:

  • Në dyqanet Telekom
  • Duke vendosur kartën Data SIM në një telefon celular dhe rimbushur si kartë e zakonshme me parapagesë.
  • Nga një telefon tjetër celular, duke telefonuar tek +355681000141.

 

SHËNIME

Tarifimi për MB pas përfundimit të paketave është 12 Lekë/MB dhe kryhet për çdo 10 Kb: 0.1171 Lekë/10Kb.

Me Telekom MBB ju mund të dërgoni edhe SMS me tarifën 17 Lekë/SMS. Ju mund të dërgoni gjithashtu MMS drejt rrjetit Telekom me tarifën 17 Lekë/MMS si edhe drejt rrjeteve kombëtare me tarifën 36 Lekë/MMS.

Në rast se karta juaj Data SIM dëmtohet ajo mund ë zëvendësohet pranë dyqaneve  Telekom si një SIM i zakonshëm.
Çmimet dhe oferat e mësipërme janë të vlefshme nga data 23 Maj 2016 për një periudhë kohe të papërcaktuar.

Çmimet e mësipërme janë me TVSH.