Mirësevini në rrjetin më të fuqishëm të testuar në shqipëri nga kompania ndërkombëtare P3 Communications

Përfitoni 30% ulje për Paketat Standarde për 6 muaj nëse bartni numrin në Telekom dhe 5GB internet 4G.
 

BARTJA E NUMRIT


Ejani në Telekom pa ndryshuar numrin tuaj dhe përfitoni shërbimet ekskluzive të Telekom si edhe nga oferta  speciale e Paketave me parapagesë për 6 muaj!

Përfitoni nga paketat unike, interneti më i shpejtë dhe shërbimet ekskluzive të Telekom, pa ndryshuar numrin aktual.

Bashkohuni me Telekom dhe përfitoni si dhuratë mirëseardhje:

  • 100 Lekë kohë fillestare Falas në muajin e parë.
  • 30% Ulje për 6 muajt e parë me paketat  S, M, L , XL dhe Electronic Beats
  • 5GB Internet me aktivizimin e një nga paketave S, M, L , XL dhe Electronic Beats
  • 5GB Internet 4G/4G+ me aktivizimin e parë të çdo pakete, të vlefshme vetëm në rrjetin 4G/4G+
  • 3GB me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin My Telekom 

 

Me 30% ulje, për 6 muajt e parë në Telekom, ju do të përfitoni paketat me çmime si më poshtë:

Paketën S e përfitoni për 560 lekë nga 800 lekë

Paketën M e përfitoni për 770 lekë nga 1,100 lekë

Paketën L e përfitoni për 980 lekë nga 1,400 lekë

Paketën XL e përfitoni për 1,400 lekë nga 2,000 lekë

Paketën Electronic Beats e përfitoni për 770 lekë nga 1,100 lekë*


Paketat Standarde janë të vlefshme për 4 javë. 5GB bonus janë të vlefshme për 4 javë. 3GB bonus My  Telekom janë të vlefshme për 14 ditë.
*Vetëm për bartje numrash të kryera pas dates 22 Nëntor 2017.


NUMËR I RI TELEKOM

 

Përfito 5GB në rrjetin më të fuqishëm 4G /4G+ me aktivizimin e një prej paketave standarde M, L, XL & EB të vlefshme për 28 ditë.

Kur bashkohesh me Telekom përfiton:

  • Internet në rrjetin më të qëndrueshëm 4G 
  • Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 
  • Shërbimet më të mira 

Ju mund të vizitoni një nga dyqanet Telekom për të kryer proçedurën përkatëse. Mos harroni të keni mjetin tuaj të identifikimit me vete.