Ndajmë pasionin

për lojën më të bukur në botë!

1 GOL = 1GB

Në futboll ka shumë lloje golash, por për herë të parë ju sjellim GOLAT MY TELEKOM!

Këtë muaj sportiv, çdo gol vlen 1GB për ju!

Festojmë së bashku verën e futbollit me qindra Gigabyte!

Shkarkoni Aplikacionin My Telekom

Cilat janë kushtet?

Deri në sa GB mund të fitoj?

Kur bëhet topi Magenta?

Këtë po ta lemë ty ta zbulosh. Jemi të sigurt që do t'ja dalësh :) Këshilla jonë është të kontrollosh My Telekom shpesh, dhe të kujtosh që çdo gol vlen 1 Gigabyte.