SHKARKO TANI

MY TELEKOM

Si të marr uljet?    

markat në FUNZONE

Si të përfitoj Dhuratat Ditore ?

  • Hyr në My Telekom - Funzone
  • Rrotullo dhe shiko çfarë fitove për ditën.
  • Njësitë do të të vijnë në çast në llogari!

SHKARKO TANI

MY TELEKOM

Si të çliroj paketat bonus?

Çdo ditë që hyn në FUNZONE, ti i afrohesh një niveli, ku mund të çlirosh paketa bonus me ulje, ose me njësi shumëfish nga paketat normale.

SHKARKO TANI

MY TELEKOM