1-10 nga 18 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A40

  Samsung Galaxy A40
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel 1S

  Alcatel 1S
  • Ekrani 5.5"
  • Memorie e brendshme 32 GB
  • Kamera parësore 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A50

  Samsung Galaxy A50
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 25MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A10

  Samsung Galaxy A10
  • Ekrani 6.2
  • Kamera 13MP
  • Memorie 32GB
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • My Pet

  My Pet
  • Monitorim në kohë reale
  • Rezistent ndaj pluhurit dhe ujit
  • Bateri që reziston 120 orë
  Shiko më tepër detaje...
  • Çmimi përfshin TVSH
  • 4900 00 Lekë

  • 2900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)

  Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
  • Open Box
  • Kamera dytësore 16MP
  • Rezistent ndaj ujit
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)

  Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)
  • Open Box
  • Kamera 13MP
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Android OS V5.1.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10+

  Samsung Galaxy S10+
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Nokia 3310 3G

  Nokia 3310 3G
  • Open Box
  • Ekrani 2.4"
  • Kamera 2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10e

  Samsung Galaxy S10e
  • Ekrani 5.8"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 6GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu