Aplikacioni funksionon ekskluzivisht në Android OS dhe iOS.

Aplikacionin mund ta shkarkoni dhe ta përdorni FALAS

 

SHKARKO TANI

 

 

Diçka fantastike sapo ndodhi, e kape në foto ose video dhe ... nuk ke ofertë të aktivizuar, nuk ke kredit.

Ska problem, asnjë 'like' nuk humbet - ju prezantojmë me aplikacionin Telekom Extra.

 

SHKARKO TELEKOM EXTRA FALAS • AKTIVIZO NË ÇAST PAKETËN QË TË DUHET • PAGUAJE MË VONË

Telekom Extra përbëhet nga 5 nivele dhe çdo nivel ka paketat përkatëse

Ju mund të kaloni në nivelin tjetër duke mbledhur pikë dhe duke paguar në kohë paketën paradhënie qe keni marrë.

Me nivele më të larta ju do të merrni paketa më të mira paradhënie.(dhe surpriza të tjera në të ardhmen)

 

PAKETAT

 

1 

 

MIX DITORE

Minuta kombëtare 100              
SMS Telekom 100
Internet 100MB
Vlefshmëria 1 ditë
Çmimi 70 lekë
Pikët* 5
Niveli** Bronz

2 

 

DATA DITORE

Minuta kombëtare             
SMS Telekom 100 
Internet 200MB
Vlefshmëria 1 ditë
Çmimi 70 lekë
Pikët* 5
Niveli** Bronz

3 

 

MIX 2 DITORE

Minuta kombëtare 150 
SMS Telekom 150 
Internet 150MB
Vlefshmëria 2 ditë
Çmimi 100 lekë
Pikët* 10
Niveli** Argjend

4 

 

DATA 2 DITORE

Minuta kombëtare                       
SMS Telekom 150
Internet 300MB
Vlefshmëria 2 ditë
Çmimi 100 lekë
Pikët* 10
Niveli** Argjend

 

5 

 

MIX 3 DITORE

Minuta kombëtare 225       
SMS Telekom 225
Internet 225MB
Vlefshmëria 3 ditë
Çmimi 150 lekë
Pikët* 15
Niveli** Ar
   

6 

 

  DATA 3 DITORE

Minuta kombëtare             
SMS Telekom 225 
Internet 450MB
Vlefshmëria 3 ditë
Çmimi 150 lekë
Pikët* 15
Niveli** Ar

7 

 

MIX JAVORE

Minuta kombëtare 100 
SMS Telekom 3000
Internet 1GB
Vlefshmëria 7 ditë
Çmimi 290 lekë
Pikët* 20
Niveli** Diamant
   

 

 

 

 

Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH dhe janë të vlefshme për një periudhë promocionale duke filluar nga data 15 shtator 2016. 

*Pikët që fitoni nga pagesa në kohë e paketës.

**Niveli minimal i cili duhet të keni për të aktivizuar paketën.

 

NIVELET