MIRËSEVINI NË RRJETIN MË TË MIRË TË INTERNETIT NË SHQIPËRI

BARTJA E NUMRIT


Ejani në Telekom pa ndryshuar numrin tuaj dhe përfitoni shërbimet ekskluzive të Telekom si edhe nga oferta speciale!

Bashkohuni me Telekom dhe përfitoni si dhuratë mirëseardhje:

  • 100 Lekë kohë fillestare Falas në muajin e parë.
  • 5GB Internet 4G/4G+ me aktivizimin e parë të çdo pakete, të vlefshme vetëm në rrjetin 4G/4G+
  • 3GB me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin My Telekom 

5GB bonus janë të vlefshme për 4 javë.
3GB bonus My Telekom janë të vlefshme për 14 ditë.


NUMËR I RI TELEKOM

 

Përfito 5GB në rrjetin më të fuqishëm 4G /4G+ me aktivizimin e parë të çdo pakete.

Kur bashkohesh me Telekom përfiton:

  • Internet në rrjetin më të qëndrueshëm 4G 
  • Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 
  • Shërbimet më të mira 

Ju mund të vizitoni një nga dyqanet Telekom për të kryer proçedurën përkatëse. Mos harroni të keni mjetin tuaj të identifikimit me vete.