1-6 nga 6 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • HTC Desire 626

  -24% ULJE
  HTC Desire 626
  • + Bateri portative FALAS
  • Memorje e brendshme 16GB
  • Memorje RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Sony Xperia Z (16GB)

  -15% ULJE
  Sony Xperia Z (16GB)
  • + Bateri portative FALAS
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Memorie RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • LG G5 (32GB)

  -29% ULJE
  LG G5 (32GB)
  • Dual Kamera 16MP&13MP
  • Memorie RAM 4GB
  • Memorie e brendshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )

  -21% ULJE
  Motorola Moto G LTE (XT1072 )
  • + Bateri portative FALAS
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Memorje RAM 1GB
  • Regjistrim video me stereo sound
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel Idol 3 5.5

  -28% ULJE
  Alcatel Idol 3 5.5
  • + Bateri portative FALAS
  • Kamera 13MP
  • Ekran 5.5"
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Microsoft Lumia 640 LTE

  -41% ULJE
  Microsoft Lumia 640 LTE
  • + Bateri portative FALAS
  • Bateri 2500 mAh
  • Ekran 5"
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu