1-10 nga 74 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • HTC Desire 510

  HTC Desire 510
  • Open Box
  • Kamera 5MP
  • RAM 1GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • HTC Desire 626

  OFERTË
  HTC Desire 626
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 16GB
  • Memorje RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei P8 Lite

  OFERTË
  Huawei P8 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )

  OFERTË
  Motorola Moto G LTE (XT1072 )
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Memorje RAM 1GB
  • Regjistrim video me stereo sound
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A5 (A510F)

  OFERTË
  Samsung Galaxy A5 (A510F)
  • Open Box
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Memorie RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei Y6

  OFERTË
  Huawei Y6
  • Open Box
  • Kamera 8MP
  • Memorie RAM 2GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel Pixi 3 4.5" 4G

  Alcatel Pixi 3 4.5
  • Open Box
  • Ekran 4.5"
  • Kamera parësore 8MP
  • Memorie e brendshme: 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 4 i Zi (16GB)

  iPhone 4 i Zi (16GB)
  • Open Box
  • Lidhje 3G
  • Memorie 16GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Tesla 3.3

  - 5%
  Tesla 3.3
  • Ekrani 5"
  • Kamera 8MP
  • Memorie 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • MOTOROLA MOTO G NEW

  MOTOROLA MOTO G NEW
  • Open Box
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • RAM 1 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu