1-10 nga 50 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Redmi Note 8 Pro Grey

  Xiaomi Redmi Note 8 Pro Grey
  • Ekrani 6.53"
  • Memorie e brendshme 64GB
  • Kamera Quad 64MP/8MP/2MP/2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A20e

  Samsung Galaxy A20e
  • Ekrani 5.8
  • Kamera 13/5MP
  • Memorie 32GB
  • Memorie RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A40

  Samsung Galaxy A40
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A40 White

  Samsung Galaxy A40 White
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A51 Black

  Samsung Galaxy A51 Black
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 40900 00 Lekë

  • 39500 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A51 Blue

  Samsung Galaxy A51 Blue
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 40900 00 Lekë

  • 39500 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A51 White

  Samsung Galaxy A51 White
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 40900 00 Lekë

  • 39500 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Xiaomi Mi A3

  Xiaomi Mi A3
  • Kamera Triple 48MP, 8MP, 2MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  • Ekrani 6.09"
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi 8A Blue

  Xiaomi Redmi 8A Blue
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 32 GB
  • Memorie RAM 2GB
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 14400 00 Lekë

  • 12900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A40

  Samsung Galaxy A40
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu