1-6 nga 6 tableta

Tableta
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy Tab4 10’

  -60% ULJE
  Samsung Galaxy Tab4 10’
  • Kamera 3.15 Mp
  • Ekrani 10"
  • CPU Quad-core 1.2 GHz
  • Open Box
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Tab3 3G 10”

  -63% ULJE
  Samsung Tab3 3G 10”
  • Ekran 10"
  • RAM 1GB
  • Memorie 16GB
  • Open box
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Asus EeePC 1011PX

  -28% ULJE
  Asus EeePC 1011PX
  • 1GB RAM DDR3
  • Sistem operativ Windows 7 Starter
  • HDD 2.5" SATA
  • Open box
  Shiko më tepër detaje...
 • Alcatel 10 P360X - Tablet

  -15% ULJE
  Alcatel 10 P360X - Tablet
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 9.6"
  • CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Tab2 10.1 (3G)

  -29% ULJE
  Samsung Tab2 10.1 (3G)
  • RAM 1GB
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Bateri 7000 mAh
  • Open box
  Shiko më tepër detaje...
 • Tablet Alcatel Pop 8S

  -30% ULJE
  Tablet Alcatel Pop 8S
  • Open Box
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 8"
  • CPU Quad-core 1.2GHz Cortex-A5
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu