1-3 nga 3 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Alcatel 8S P350X (Tablet)

  OFERTË
  Alcatel 8S P350X (Tablet)
  • Open Box
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 8"
  • CPU Quad-core 1.2GHz Cortex-A5
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Tab4 10’

  OFERTË
  Samsung Galaxy Tab4 10’
  • Open Box
  • Kamera 3.15 Mp
  • Ekrani 10"
  • CPU Quad-core 1.2 GHz
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Asus EeePC 1011PX

  -28%
  Asus EeePC 1011PX
  • 1GB RAM DDR3
  • Sistem operativ Windows 7 Starter
  • HDD 2.5" SATA
  • Open box
  Shiko më tepër detaje...