1-10 nga 14 lista e smartphones

Lista e Smartphones
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy J330F Black

  Samsung Galaxy J330F Black
  • Kamera 13MP
  • Ekrani 5"
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Note 9

  Samsung Galaxy Note 9
  • Kamera 12MP, dual rear
  • Ekrani 6.4"
  • Memorie RAM 6GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 124900 00 Lekë

  • 115800 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy Note 8

  Samsung Galaxy Note 8
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie RAM 6GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy J6 2018

  Samsung Galaxy J6 2018
  • Ekrani 5.6"
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 3GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )

  Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )
  • Bateri që zgjat
  • Memorie 16GB
  • Kamera parësore 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • LG K8

  LG K8
  • Kamera 8MP
  • Memorie RAM 1.5GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )

  Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Kamera 8MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel  Idol 4

  Alcatel  Idol 4
  • + VR dhuratë
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 7, Jet Black (128GB)

  iPhone 7, Jet Black (128GB)
  • Ekran 4.7"
  • Kamera 12MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel Pop 4 5” (4G)

  Alcatel Pop 4 5” (4G)
  • Kamera 8MP
  • RAM 1GB
  • Bateri 2500mAh
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu