Shërbime

Të rëndësishme

Trajtimi i kërkesave dhe ankesave

Telekom është e detyruar të kontrollojë ankesat dhe kërkesat e Pajtimtarëve ,që lidhen me porosinë, fillimin, ndërprerjen, faturimin dhe në përgjithësi cilësinë e shërbimeve të ofruara. Më shumë detaje

Conference Call

Me anë të këtij shërbimi mund të lidhen 6 abonentë njëherësh (përfshirë edhe organizuesin). Më shumë detaje

Telekom Transfer

Transferoni kredit nga një numër Telekom tek një numër tjetër me Telekom Transfer. Më shumë detaje

Kujdesi për abonentin

Telekom është gjithmonë pranë jush, duke ju dhënë ndihmën që kërkoni dhe përgjigjur pyetjeve tuaja për ofertat dhe shërbimet tuaja. Më shumë detaje

Telekom Ring Me

Përfitoni nga shërbimi Ring Me sa herë keni nevojë t'u telefononi miqve tuaj dhe krediti i mbetur nuk mjafton! Më shumë detaje

Rimbushje Elektronike

Me Rimbushjen Electronike nga Telekom, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj sipas dëshirës, pa patur nevojën e kartës rimbushëse. Më shumë detaje

Telekom Ekstra Kredit

Nëse krediti juaj ka mbaruar dhe nuk keni mundësi të kryeni një rimbushje mos u shqetësoni, me Ekstra Kredit ju tani mundeni. Më shumë detaje

Informuese

SMS & MMS

Dërgoni SMS & MMS me telefonin tuaj celular, nga numri juaj Telekom! Më shumë detaje

Talk 2 Me

Në qoftë se ju nuk jeni në gjëndje të pranoni një telefonatë, sepse jeni i zënë me një tjetër apo sepse telefoni juaj celular është i fikur, mos u shqetësoni, me shërbimin Talk 2 Me, ju do të njoftoheni për të gjitha thirjet e humbura. Më shumë detaje

TELEKOM Easy Menu

Easy Menu është një mënyrë alternative për të përdorur më lehtë disa prej shërbimeve që ofron Telekom. Më shumë detaje

Më njofto

Nëse u telefononi abonentëve Telekom, të cilët e kanë celularin të fikur ose janë të padisponueshëm, do të lajmëroheni me një SMS sapo ata të bëhen të disponueshëm. Më shumë detaje

Identifikimi i thirrjeve të humbura

Me shërbimin “Identifikimi i thirrjeve të humbura” të gjitha telefonatat që do t’ju bëhen kur telefoni juaj të jetë i fikur do të identifikohen sipas orës dhe datës që janë bërë. Më shumë detaje

Kontrolli i llogarisë

Kontrolloni kreditin e mbetur në llogarinë tuaj. Më shumë detaje

Argëtuese/Lojra

Të apasionuar pas kinemasë

Telekom Albania do të lançojë kategorine e re brenda sherbimit Fun & Learn, te quajtur “ Te apasionuar pas kinemase”. Më shumë detaje

Testo Personalitetin

Telekom Albania sjell për ju një tjetër shërbim argëtues, në formën e një loje. Ju tashmë mund të mësoni më shumë per personalitetin tuaj vetëm duke luajtur. Më shumë detaje

Facebook Zero

Të gjithë abonentët Telekom, me parapagesë dhe me kontratë, tani mund të hapin në celular një variant të lehtësuar të Facebook. Më shumë detaje

Facebook SMS

Merrni falas çdo mesazh, tag, like dhe koment tek profili juaj në Facebook drejt e në celularin tuaj me SMS. Ky shërbim nuk ka nevojë për internet dhe funksionon në çdo model celulari. Më shumë detaje

Të tjera

M-PAY

M-PAY është një shërbim që lejon klientët tanë të bëjnë rimbushje dhe pagesa nëpërmjet cdo lloji celulari.M-PAY është falas, pa asnjë tarifë regjistrimi. Më shumë detaje

HD Voice

Përjeto eksperiencën e telefonatave HD Voice me TELEKOM, në rrjetin më të mirë! Më shumë detaje