1-1 nga 1 plane me parapagesë

Plane me Parapagesë
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Telekom me Parapagesë

  • Dyfish përfitim për 12 muaj, deri në 10GB në muaj
  • 200MB, 50 Minuta Kombëtare, 50 Minuta Telekom dhe 200 SMS Telekom
  • Porosit Online Falas
  Shiko më tepër detaje...

  0 00 Lekë