1-3 nga 3 modem

Modem
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • USB Modem 4G

  USB Modem 4G
  • + kartë Telekom Data
  • deri në 150Mbps
  Shiko më tepër detaje...
 • WiFi W800

  WiFi W800
  • + kartë Telekom Data
  • deri në 100Mbps
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • USB Modem 3G

  USB Modem 3G
  • + kartë Telekom Data
  • deri në 21Mbps
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...