1-4 nga 4 lista e iphone-s

Lista e iPhone-s
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone 7 Plus, Jet Black (128GB)

  iPhone 7 Plus, Jet Black (128GB)
  • + Bateri portative FALAS
  • Ekran 5.5"
  • Dual kamera 12MP
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 125400.0 Lekë    Bli tani
 • iPhone 7 Plus, Gold (32GB)

  iPhone 7 Plus, Gold (32GB)
  • + Bateri portative FALAS
  • Ekran 5.5"
  • Dual kamera 12MP
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 112200.0 Lekë    Bli tani
 • iPhone 7, Jet Black (128GB)

  iPhone 7, Jet Black (128GB)
  • + Bateri portative FALAS
  • Ekran 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 107800.0 Lekë    Bli tani
 • iPhone 7, Black (32GB)

  iPhone 7, Black (32GB)
  • + Bateri portative FALAS
  • Ekran 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 95500.0 Lekë    Bli tani