TARIFAT ROAMING

TARIFAT & ZONAT

 

Njihuni me tarifat Roaming për abonentët me kontratë.

TARIFAT PËR THIRRJET ROAMING

Thirrjet Dalëse

Lekë/min

Lekë/sek

Zona 1 (Rrjetet Telekom)

139.99

2.3331

Zona 2 (Evropë 1)

349.99

5.8331

Zona 3 (Evropë 2)

449.99

7.4998

Zona 4 (Shtetet e tjera)

699.99

11.6665

 

Thirrjet Hyrëse

Lekë/min

Lekë/sek

Zona 1 (Rrjetet Telekom)

59.99

0.9998

Zona 2 (Evropë 1)

110.99

1.8498

Zona 3 (Evropë 2)

125.99

2.0998

Zona 4 (Shtetet e tjera)

227.99

3.7998

 

TARIFA PËR SMS ROAMING

SMS Dalëse

Lekë/SMS

Zona 1 (Rrjetet Telekom)

39

Zona 2 (Evropë 1)

49

Zona 3 (Evropë 2)

59

Zona 4 (Shtetet e tjera)

79

 

SMS Hyrëse

Lekë/SMS

Të gjitha Zonat

FALAS

 

INTERNET ROAMING

SMS Dalëse

Lekë/MB

Zona 1 (Rrjetet Telekom)

129.99

Zona 2 (Evropë 1)

729.99

Zona 3 (Evropë 2)

899.99

Zona 4 (Shtetet e tjera)

999.99


 

 


Kujdes! Koha e përditësimit të trafikut Roaming varion nga 1 në 30 ditë, në varësi të operatorit dhe shtetit ku ju keni udhëtuar.  Informacioni mbi konsumin e minutave, SMS apo internetit gjatë kohës që keni qenë në Roaming, i marrë nga 145, fatura mujore, TELEKOM Easy Menu (#100#) ose Shërbimi ndaj Abonentit nuk është i përditësuar në kohë reale.  


Shënime:

Tarifat e mësipërme janë me TVSH.
Koha fillestare e bisedës për telefonatat hyrëse dhe dalëse është 60 sekonda. Më pas do të aplikohet tarifimi për sekondë.
Interneti tarifohet për cdo 10 Kb.

Çmimet janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.

SHTETET & OPERATORËT

 

Zonat e shërbimit Roaming.

Zona 1 - Rrjetet TELEKOM:

Shteti

Operatorët

Austria

T-Mobile

Republika Çeke

T-Mobile

Kroacia

Croatian Telecom (T-Mobile)

Gjermani

Deutsche Telekom (T-Mobile)

FYROM

T-Mobile

Greqi

Cosmote

Hungari

Magyar Telecom (T-Mobile)

Mali I Zi

Crnogorsky Telekom (T-Mobile)

Hollandë

T-mobile

Rumani

Telekom  

Poloni

Era (T-Mobile)

Sllovaki

Slovak Telekom (T-Mobile)

Mbreteria e Bashkuar

Everything Everywhere

SHBA

T-Mobile

 

Zona 2 – Evropë 1                

Shteti

Operatorët

Austria

Connect _Orange_A1 Mobilkom,

Hutchison Drei

Greqia

Wind

Franca

Orange (France Telecom),

Bouygues, Free Mobile

FYROM

MTS (One Telecommunications),

Vip Operator

Gjermani

E-Plus, Telefonica_O2

Itali

Wind, Vodafone Omnitel, H3G

Kosova

Monaco Vala900

 

Zona 3:

 

Shteti

Operatorët

Belgjikë

Base, Belgacom (Proximus), Mobistar

Bosnje

Hercegovina

m:tel_RS Telecommunications, Public Enterprise Croatian Telecom (eronet ), BH Telecom

Bullgaria

Globul_Telenor,

Mobiltel EAD, Vivacom (BTC)

Bjellorusi

MTS

Kroaci

Tele2

Republika Ceke

Telefonica O2

Estonia

Elisa Eesti AS

Hungari

Telenor (unilateral outbound)

Irland

O2, H3G

Letoni

LMT

Lituani

Omnitel

Luksenburg

Tango Mobile

Malte

GoMobile, Vodafone

Mali I zi

Promonte-Telenor, M:tel

Hollandë

Vodafone, KPN _ Base

Poloni

P4

Portugali

Optimus_NOS, TMN

Moldavi

Orange

Qipro

Cytamobile

Rumani

Orange, Vodafone

Rusi

North West _ Megafon,

VimpelCom (Beeline)

Serbi

Telenor, Telekom Srbije,

Vip Mobile

Slloveni

Mobitel, Tusmobil

Spanjë

Telefonica _O2,

Vodafone, Orange Espagne

Zvicër

Sunrise, Orange_ Salt,

Swisscom

Turqi

Turkcell

Mbreteria

e bashkuar

Orange, Hutchison 3G

Ukrainë

Kyivstar, MTS UMC,

URS, Astelit

 

Zona 4:

Shteti

Operator

Afganistan

Roshan (TDCA), AWCC

Armeni

Vivacell-MTS, Armentel

Azerbajxhan

Azercell, Bakcell , Azerfon

Kanada

Roger & Fido

Egjipt

Etisalat, Vodafone, Mobinil

Indi

Vodafone

Irak

Aziacell

Israel

Cellcom,Partner (Orange)

Kazakistan

K'Cell, KaR-Tel

Kuvajt

Viva KTC

Madagaskar

Telma

Mauritus

Orange (Cellplus)

Marok

Wana, IAM (MAROC telecom)

Oman

Omantel

Katar

Qtel

Arabia Saudite

Mobily, Zain, STC

Sri Lanka

Mobitel

Siri

MTN SPACETEL

Tunizi

Tunisiana _ Ooredoo

Emiratet e bashkuara arabe

Etisalat

SHBA

Cingular (AT&T), Sprint Nextel, Sprint Nextel (New IMSI)

Uzbekistan

Unitel Beeline, Coscom

Vietnam

Viettel


 

 

Shënim:

Koha fillestare e bisedës për thirrjet dalëse dhe hyrese në Roaming është 60 sekonda, më pas aplikohet tarifimi për sekondë.