Planet Business nga Telekom!


Planet e reja të Biznesit, ju ofrojnë fleksibilitet në zgjedhjen tuaj të komunikimit.

Ju mund të krijoni planin tuaj personal sipas nevojave tuaja. Zgjidhni një nga planet më poshtë dhe kombinoni paketat  me Minuta, SMS dhe MB sipas dëshirës tuaj.

 

Programet Business S3 Business M1 Business M2 Business M3 Business L1 Business L2 Business XL
Pajtimi Mujor (me tvsh) 1,200 1,500 1,800 2,400 3,400 5,800 11,200
Nr. paketave të lejuara për  program  6 paketa 8 paketa 10 paketa 14 paketa 21 paketa 36 paketa 60 paketa

 

Volumi i ofruar për çdo paketë:

Paketat  Volumi
Minuta kombëtare 300
SMS brenda  rrjetit Pa limit*
SMS kombëtare 100
Internet  1 GB
Minuta Ndërkombëtare ** 50
SMS Ndërkombëtare *** 50

 

*Paketa me SMS brenda rrjetit do të përfshihet paraprakisht tek të gjitha programet e matricës. Politika e drejtë e përdorimit do të jetë 3000 SMS brenda rrjetit.

**Minutat Ndërkombëtare janë të vlefshme drejt këtyre destinacioneve: (Rumani (+40), Austri ( +43), Bullgari (+359), Serbi (+381), Slloveni (+386), Spanje (+34), Suedi ( +46), Zvicer (+41), Turqi ( +90), Angli (+44), Belgjike (+32), Kine (+86), Maqedoni (+389), Gjermani (+49), Greqi (+30), Hollande (+31), Norvegji (+47), Poloni (+48), Kroaci (+385), Republika Ceke (+420), Danimarke (+45), France (+33), Hungari (+36), Irelande (+353), Itali (+39), Luksemburg (+352), Mali I Zi (+382), SHBA & Kanada (+1), Kosove (+377(4), +381, +386(43,49), Australi (+61), Qipro  (+357), Bosnja and Herzegovina (+387),  Federata Ruse (+7),  Ukraina (+380), Finlanda (+358), Portugail (+351), Sllovakia (+421), Malta (+356), Izrael (+972)  Afrika e Jugut (+27).

***SMS Ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve ndërkombëtare.

 

  • Internet

Përjetoni shpejtësinë ekstreme 4G+ PA LIMIT, me planet Business nga rrjeti më i fuqishëm, Telekom. I pari me 4G në Shqipëri.

  • Roaming

Komunikoni lirshëm kur jeni në Roaming si të ishit në Shqipëri. Merrni me vete minutat, SMS dhe MB e planit tuaj edhe kur udhëtoni jashtë Shqipërisë, në 35 shtete.

  • Aplikacione

Aplikacionet më të fundit ju vinë në ndihmë ju dhe biznesit tuaj. Klikoni këtu për më shumë.

 

Shënim:

Koha fillestare e tarifimit për të gjitha planet tarifore të mësipërme është 30 sekonda, më pas aplikohet tarifimi për sekondë.

Tarifimi i internetit do të bëhet çdo 10KB. 

Klikoni këtu për listën e plotë të tarifimit pas konsumit të njësive falas.