Të gjithë klientët e TELEKOM ALBANIA me parapagesë që janë tifozë të Bayern Munchen (ose që janë tifozë të internetit falas) mund të fitojnë 1GB për çdo gol të Bayern në ndeshjet e Champions League.

Si të bëheni pjesë e promocionit?

 

Shumë e thjeshtë

  • Mjafton të keni aktive një nga paketat e TELEKOM ALBANIA me vlerë 1,000 lekë e më shumë.
  • Dërgoni një SMS me tekst FCB tek 142.
  • Ditën e ndeshjes - dërgoni një SMS me tekst GOL tek 142 për çdo gol të shënuar nga Bayern dhe fitoni 1GB e vlefshme për 7 ditë.
  • Përjetoni emocionet në rrjetin më të mirë në Shqipëri!

Kalendari i ndjeshjeve

25 Prill
FC Bayern Munchen - Real Madrid

1 Maj
Real Madrid - FC Bayern Munchen

Në rast kualifikimi

26 Maj (finale) 

Ju ri-kujtojmë, për të marrë pjesë duhet të keni të aktivizuar një nga paketat Ose çdo paketë tjetër me vlerë 1,000 LEKË E MË SHUMË.

Paketa Medium

Paketa Large

Paketa XLarge

Paketa Electronic Beats

*GB FALAS janë të vlefshme për 7 ditë vetëm në 4G/4G+. Njësitë mund të aktivizohen deri në 24 orë pas dergimit të SMS