1-10 nga 33 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Huawei P8 Lite

  + 3GB
  Huawei P8 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Core Prime VE

  + 3GB
  Samsung Galaxy Core Prime VE
  • Open Box
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • Android OS
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 12900 00 Lekë

  • 9500 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy Grand Prime

  + 3GB
  Samsung Galaxy Grand Prime
  • Open Box
  • Ekran 5”
  • Kamera 8 MP
  • v4.4.4 (KitKat)
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)

  + 3GB
  iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)
  • Open Box
  • Ekran 4.7 inç.
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 59000 00 Lekë

  • 27400 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Alcatel Idol 3 5.5

  + 3GB
  Alcatel Idol 3 5.5
  • Open Box
  • Kamera 13MP
  • Ekran 5.5"
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 15900 00 Lekë

  • 10900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy S8 (64GB)

  + 3GB
  Samsung Galaxy S8  (64GB)
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S6 (32GB)

  + 3GB
  Samsung Galaxy S6 (32GB)
  • Open Box
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 46600 00 Lekë

  • 22900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)

  + 3GB
  iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)
  • Open Box
  • Ekran 5.5” HD
  • Kamera 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 55900 00 Lekë

  • 29300 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)

  + 3GB
  Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )

  + 3GB
  Motorola Moto G LTE (XT1072 )
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Memorje RAM 1GB
  • Regjistrim video me stereo sound
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu