Aplikacione Biznesi


 

powered by Telekom

My Telekom

Gjithçka! Vetëm me një prekje. Kontrolloni llogarinë tuaj kudo ku ndodheni, në çdo kohë.

Mëso më shumë »

One Family

Ndani çastet në çdo moment, në mënyrë PRIVATE, TË SIGURT dhe PA REKLAMA.

Mëso më shumë »

e-Di

Ti e di ku ndodhen fëmijët dhe prindërit e moshuar me e-Di, në çdo moment!

Mëso më shumë »

MyKid Watch

Qëndroni në kontakt me fëmijën tuaj në çdo kohë!

Mëso më shumë »

The Lenz

Pas një ndërprerjeje shtatë vjeçare, Gorillaz janë kthyer dhe ky aplikacion është porta e tyre drejt botës suaj!

Mëso më shumë »