1-10 nga 38 smartphone 4g

Smartphone 4G
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
  • Huawei Y6

    -26% ULJE
    Huawei Y6
    • Open Box
    • Kamera 8MP
    • Memorie RAM 2GB
    • Memorie e brendshme 8GB
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Huawei Y560 4G

    -27% ULJE
    Huawei Y560 4G
    • Open Box
    • Kamera 5 Mp
    • Ekrani 4.5”
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)

    -11% ULJE
    Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
    • Kamera dytësore 16MP
    • Rezistent ndaj ujit
    • Garanci e përjetshme
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Samsung Galaxy J5

    -26% ULJE
    Samsung Galaxy J5
    • Open Box
    • Ekran 5”
    • Kamera 13 MP
    • Android OS
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )

    -7% ULJE
    Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )
    • Bateri që zgjat
    • Memorie 16GB
    • Garanci e përjetshme
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Huawei Ascend Mate 7

    -9% ULJE
    Huawei Ascend Mate 7
    • Ekran 6"
    • Kamera 13MP
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • iPhone 6 Gri Kozmike

     

    -33% ULJE
    iPhone 6 Gri Kozmike
    • Ekrani 4.7"
    • Memorie 16GB
    • Kamera 8MP, iSight me fokus
    • Open Box
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • LG K8

    -5% ULJE
    LG K8
    • Kamera 8MP
    • Memorie RAM 1.5GB
    • Memorie e brendshme 8GB
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Smartphone A6S

    -21% ULJE
    Smartphone A6S
    • Kamera 5 MP
    • Ekrani 5”
    • CPU Quad-core 1.1 GHz
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu

  • Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )

    -10% ULJE
    Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )
    • Memorje e brendshme 8GB
    • Kamera 8MP
    Shiko më tepër detaje...
    • Lundrimi

    • Foto dhe video

    • Lojra

    • Shoqërohu