PAKETAT telekom ME PARAPAGESË

•  Internet 4G PA LIMIT

• Mijëra minuta kombëtare 

• Më shumë përfitime dhe shpejtësi me paketat +

 
Shiko

TELEKOM SHOP

Transport falas

Brenda 48 Orëve

Ulje deri në 75%

 
Shiko

Paketat roaming

• Duke filluar nga 100 lekë

• Tarifat më të mira në 34 shtete

 
Shiko
 

ORA e mençur mykid

• Siguri për prindërit

• Lirshmëri për fëmijët

• FALAS me paketën One Family

 
Shiko
 


Blerje online


Shërbim
24/7


Pagesë
e sigurt


Transport
FALAS


Kudo në
Shqipëri


Telefona me
Garanci të Përjetshme

Planet me kontratë SMART

Internet pa limit dhe mijëra minuta kombëtare dhe ndërkombëtare

Shiko

Aplikacione

Përfitime premium dhe aplikacione ekskluzive nga TELEKOM.

Shiko

eBill

Fatura elektronike, brenda javës së parë të çdo muaji, kudo ku jeni, dhe pa pagesë.

Shiko

@Telekom Community Store

Zbulo ofertat dhe aktivitetet e fundit. Një vend ndryshe për njerëz ndryshe.

Shiko